Profil

Vores lægepraksis  er en familiepraksis. Vi er dedikerede familielæger og tilstræber en høj service og en god atmosfære.Vores lægepraksis består af lægerne Helle og Allan Trankjær, Læge Dorte Poder, Jordemoder Sara Janholt Bech samt dygtige uddannelseslæger.
Fra vi overtog klinikken i 2003 og frem til nu, er vores ydelser løbende tilpasset det formål, at tilbyde en meningsfuld problem løsnings orienteret lægehjælp, til alle vores patienter.
Vi tilstræber en høj grad af faglighed, i et miljø præget af gensidig respekt og dialog, og tager udgangspunkt i patienten som individ, og ønsker at optimere dennes indblik i egne helbreds forhold og handlemuligheder. Vi vil gerne gøre opmærksom på følgende links ,som vi selv bruger, og som kan være brugbare for jer. Der findes masser af andre gode sider, og hvis i finder nogle, hører vi det gerne, så vi kan få dem tilføjet listen.http://laegehaandbogen.dk/http://www.sygeborn.dk/frame.cfm/cms/sprog=1/grp=1/menu=1/Statens sereruminstitut vedr. vacciner og smitsommee sygdomme: www.ssi.dk

http://www.gigtforeningen.dk/

http://www.astma-allergi.dk/home

http://www.diabetes.dk/

http://www.hjerteforeningen.dk/

http://www.antidoping.dk/

Vedr. medicin http://www.medicin.dk/

http://www.handicap.dk/brugerservice/parkeringskort

 

  • FAMILIELÆGERNE TRANKJÆR

    FLYVEMEDICIN

    PARTERAPI OG SAMTALE